Affiliate-markkinointi

Affiliate-markkinointi, affiliate-mainonta, kumppanuusmainonta, kumppanuusmarkkinointi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Affiliate-markkinointi on Internet-markkinoinnin osa-alue, jossa yritys palkitsee kumppaneita hänen tuomistaan kävijöistä tai kumppanin markkinointipanostuksen tuottamasta liiketoiminnasta.

Oikein tehtynä julkaisijoiden käyttäminen kumppaneina voi tuoda yritykselle huomattavan määrän kannattavaa, uutta liiketoimintaa. Väärin tehty ja kontrolloimaton kumppanuusmarkkinointi taas voi tehdä yrityksen brändille tuhoa.

Affiliate-markkinointi soveltuu erityisen hyvin seuraaville aloille:

  • pikavipit, kulutusluotot ja lainat
  • lehtitilaukset
  • lennot, hotellit ja muu matkailu
  • luontaistuotteet
  • kuluttaja-asiakkaille suunnatut verkkokaupat

Frugalin asiantuntijat voivat auttaa yritystänne affiliate-markkinoinnin ymmärtämisessä sekä affiliate-markkinoinnin aloittamisessa tai nykyisen affiliate-markkinointinne tehostamisessa.

Frugalilla on hyvät suhteet kaikkiin Suomessa toimiviin affiliate-verkkoihin ja tunnemme julkaisijasektorin kuin omat taskumme.

Haluatko apua affiliate-kampanjan pystyttämisessä? Oletko kiinnostunut affiliate-markkinoinnin koulutuksesta? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.